Shtatë plantacione me marijuanë, kapen 3 mijë e 700 rrënjë afër Podgoricës në Mal të Zi

Kosovë&Rajon

Shtatë plantacione me marijuanë, kapen 3 mijë e 700

Shtatë plantacione të mbjella me marijuanë janë zbuluar afër Podgoricës në Mal të Zi. 3 mijë e 700 rrënjë i gjendën në Rvaši teksa Policia ka arrestuar 34-vjeçarin Marko Gazivoda.


Nga ana tjeër zbulohet se personi në fjalë duke përpunuar dhe shitur drogën do të merrte shumë parash edhe pse marijuana ishte e paligjshme në këtë zonë.

Ky nuk ishte rasti i parë  pasi gjatë këtij muaji policia malazeze ka zbuluar edhe plantacione të tjera me marijuanë.

ME TE LEXUARAT