Shtëpi, makina dhe mijëra hektarë tokë bujqësore, si do ndahet pasuria 130 billionë dollarë mes çiftit Gates

Showbiz

Shtëpi, makina dhe mijëra hektarë tokë bujqësore, si do

Bill Gates dhe bashkëshortja e tij, Melinda kanë njoftuar të gjithë se do ndahen, në mënyrë të pjekur. Por të gjithë mendojnë, si do ndahet pasuria 130 billionë dollarë mes tyre?

DailyMail shkruan se pasuria tyre përfshinë shtëpi në 5 shtete, makina, përfshirë një Porche 2 milionë dollarë, një koleksion arti, duke përfshirë 30 milionë dollarë libra dhe skica nga Leonardo Da Vinci. Sigurisht edhe anije private.

Gjithashtu, çifti është pronar i 242,000 hektarë tokë bujqësore në 18 shtete të ndryshme në SHBA. Dailymail shkruan më tej se çifti gjithashtu kanë shkruar trashgiminë para se të vdesin, ku shkruhet se të tre fëmijët do marrin 10 milionë dollarë secili.

ME TE LEXUARAT