Armando Duka i shkruan letër KOKSH-it: Kërkesat ishin një hipokrizi

Sport

Armando Duka i shkruan letër KOKSH-it: Kërkesat ishin një

Presidenti i FSHF-së, Armando Duka i ka dërguar një letër KOKSH-it, ku shkruan se i konsideron kërkesat e tyre si hipokrizi. Duka në lëtrën e tij thotë se në kushtet kur rrethanat e kësaj Asambleje zgjedhore janë në ndikim të theksuar politik, si dhe në kushtet kur çdo vendim ndryshe do të ishte i dyshimtë, nga pikëpamja ligjore, FSHF kërkon shtyrjen e kësaj Asambleje duke u marrë masa për:

“Thirrjen e një Asambleje të re, e cila zgjidh problemin e anëtarësisë së KOKSH duke përjashtuar formalisht të gjithë subjektet anëtare të cilat aktualisht të cilat janë të regjistruar si të tillë në regjistrimin e OFJ-ve dhe të pranojë si anëtare federatat që ftohen në asamble ndonëse nuk janë pranuar formalisht si të tilla.

Armando Duka i shkruan letër KOKSH-it: Kërkesat ishin një

Regjistrimin e këtij vendimi në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe vetëm pas kësaj:

Të thirret një asamble zgjedhore”, shkruhet ndër të tjera në letër.

 

ME TE LEXUARAT