Jim Belushi një thirrje të rëndësishme në Twitter: Nëse je shqiptar…

Showbiz

Jim Belushi një thirrje të rëndësishme në Twitter:

Jim Belushi, aktori shqiptar, i njohur në mbarë botën ka bërë një thirrje për fansat e tij nga shqipëria, që ai i quan motra dhe vëllezër.

Përmes një statusi në Twitter, ai ka kërkuar që të njihet me shumë shqiptarë. Ai shkruan që shqiptarët që e shikojnë postimin, ta ripostojnë, që kështu të krijojnë afrimitet.

Jim Belushi një thirrje të rëndësishme në Twitter:

 “Nëse je shqiptar, rishpërndaje këtë, do të doja të lidhesha me më shumë vëllezër dhe motra të mia shqiptarë në këtë platformë”, ka shkruar ai.

Mos harrojmë se Jim Belushi njihet për rolet e shumta në projektet kinematografike, me të cilat ka arritur sukses të madh në karrierën si aktor.

 

ME TE LEXUARAT