Hedhin poshtë 27 vite, ndahet nga bashkëshortja Bill Gates

Showbiz

Hedhin poshtë 27 vite, ndahet nga bashkëshortja Bill Gates

Bill Gates ka bërë të ditur përmes një postimi në Twitter se pas 27 vitesh martesë, do ndahet nga bashkëshortja e tij, Melinda Gates. Sipas një fjalimi të shkruar nga të dy, çifti rrëfen se num mund të rrinë më bashkë, duke nënkuptuar se kjo është një ndarje me mirëkuptim.

 “Pasi u menduam gjatë ne kemi marrë vendimin për t’i dhënë fund martesës tonë.  Ne kemi rritur tre fëmijë të mrekullueshëm dhe kemi ndërtuar një fondacion që punon në të gjithë botën për t’i mundësuar të gjithë njerëzve të bëjnë jetë të shëndetshme dhe produktive.

Hedhin poshtë 27 vite, ndahet nga bashkëshortja Bill Gates

Ne vazhdojmë të ndajmë një besim në atë mision dhe do të vazhdojmë punën tonë së bashku në fondacion, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë. Ne kërkojmë hapësirë dhe privatësi për familjen tonë ndërsa fillojmë të lundrojmë në këtë jetë të re,” shkruhet në Tëitter.

ME TE LEXUARAT