Soreca: Nga 1 korriku hiqet tarifa “Roaming” në Ballkanin Perëndimor

Politikë

Soreca: Nga 1 korriku hiqet tarifa “Roaming” në Ballkanin

Luigi Soreca ka njoftuar se duke nisur nga data 1 korrik, i këtij viti hiqet tarifa Roaming në Ballkanin Perëndimor, përfshirë dhe Shqipërinë.

Postimi i Soreca:

Nga 1 korrik 2021 Tarifat Zero Roaming në Ballkanin Perëndimor, # Albania përfshirë! #RoamFree!


Duhet të keni vetëm një gjë në mendje: të keni bateri të plotë në telefonin tuaj. Pra me ngarkesë!

Ky projekt është financuar nga BE dhe mundwsuar nga Regional Cooperation Council (RCC). Tregu i PërbashkëtRegjional.

ME TE LEXUARAT