Takimi i fundit në Për'puthen? Mevlani dhe Ledjana marrin vendimin e papritur

Showbiz

Takimi i fundit në Për'puthen? Mevlani dhe Ledjana marrin

Mevlani dhe Ledjana kanë në plan që të largohen nga emisioni Për'puthen,por akoma nuk janë të vendosur. Ledjana e ka shprehur edhe më parë që kamerat ndikojnë tek ajo dhe qsi zgjidhje mneidn që të kenë një jetë më private bashkë jashtë.

Mevlani: Po nuk e di, edhe Ledjana e ka thënë këtë që kamerat ndikojnë.

Ledjana: Jemi duke e menduar, mendoj se është diçka më e mirë se nuk do të ketë as kamera, do të jemi në jetën tonë jashtë.

ME TE LEXUARAT