Drejt përputhjes! Mevlani surprizon Ledjanën me gjestin romantik

Showbiz

Drejt përputhjes! Mevlani surprizon Ledjanën me gjestin romantik

Mevlani e ka surprizuar sërish Ledjanën, pikërisht në takimin e tyre të 8. Ai i ka dhuruar një kompozim me trëndafila të kuqe dhe të bardha me inicialet e tyre, L dhe M.

Një surprizë që e lumturoi pafund Ledjanën. Kujtojmë se ata janë deklaruar më parë se janë në Për’Puthen vetëm për njëri-tjetrin.

Drejt përputhjes! Mevlani surprizon Ledjanën me gjestin romantik

 

ME TE LEXUARAT