Shira të rrëmbyeshëm në Afganistan, humbin jetën 14 persona

Bota

Shira të rrëmbyeshëm në Afganistan, humbin jetën 14

Të paktën 14 persona kanë mbetur të vdekur në Afganistan, si pasojë e shirave të rrëmbyeshëm. Mësohet se viktimat janë raportuar në provincën Heart. Për këtë gjëndje, zëdhënësi i qeverisë Jailani Farhad tha se vërshimet kanë prekur distriktin Adraskan në orët e vona të 3 majit, dhe se katër fëmijë kanë qenë në mesin e viktimave.

Sipas mediave të huaja, vërshime janë raportuar edhe në distriket Obe dhe Karokh të Heratit.  Këto vërshimet sezonale që ndodhin në këtë shtet dëmtojnë shtëpitë, tokat bujqësore dhe infrastrukturën publike.

ME TE LEXUARAT