Panik në Greqi, bie zjarr në Selanik, flakët përfshijnë zonën pyjore në Kalkidhiki

Bota

Panik në Greqi, bie zjarr në Selanik, flakët përfshijnë

Një zjarr i madh ka rënë në Selanik pranë një teatri. Lajmi i mirë është se asnjë banesë nuk kërcënohet nga flakët teksa 15 zjarrfikës me 10 autobote kanë mbërritur në vendngjarje.

Për shkak të erërave të forta zjarri po përhapet dhe është shumë e vështirë për të fikur flakët.

Gjithsesi zjarri deri më tani nuk ka bërë dëme të mëdha, por ka djegur zonë pyjore në Kalkidhiki.

ME TE LEXUARAT