Sipas astrologjisë, këto janë dy shenjat më pak tërheqëse të zodiakut

Soft

Sipas astrologjisë, këto janë dy shenjat më pak

1. Akrepi (23 tetor - 21 nëntor)

Karakteristikat tërheqëse: Personaliteti misterioz dhe sytë hipnotizues

Akrepët janë personalitete të fuqishme, energjike dhe të drejtuara. Sidoqoftë, ato janë të prera në fund të piramidës kur renditen shenjat më tërheqëse të zodiakut.

Kjo sepse, pavarësisht atyre syve hipnotikë dhe vështrimit seksi, ata nuk arrijnë të bëjnë përshtypje tek të tjerët për shkak të një rrjedhe të nënçmuar të çështjeve të besimit që përcaktojnë tërë personalitetin e tyre.

Duke vepruar nga një vend i pasigurisë, një Akrep mund të jetë gjykues, i dyshimtë dhe xheloz. Këto nuk janë saktësisht cilësi tërheqëse. Për më tepër, tendencat e tyre tejet seksuale mund të vijnë si tepër mbizotëruese për shumicën e njerëzve.

2. Peshorja (23 shtator - 22 tetor)

Karakteristikat tërheqëse: Personaliteti elegant dhe gropëzat në faqe

Peshorja është një shenjë e zodiakut që karakterizohet nga aftësia për të vendosur ekuilibrin perfekt. Ata janë njerëz të mirë, të dashur dhe ambicioz. Pavarësisht nga këto cilësi të dashur, ato nuk janë shenja më tërheqëse e zodiakut. Kjo sepse i kap frika e të jetuarit vetëm.

Kjo frikë mund t'ju shtyjë të nxitoni në marrëdhënie dhe të jeni të padurueshëm dhe nervoz.

Ata gjithashtu kanë prirje të mëdha të thonë gjëra ose të marrin vendime të pamatura për të cilat pendohen menjëherë.

 

ME TE LEXUARAT