Gjesti i rrallë i çiftit në Kanada, adoptuan të moshuarën: Ajo nuk ka fëmijë, do përfundonte në azil (Foto)

Soft

Gjesti i rrallë i çiftit në Kanada, adoptuan të

Një vepër e rrallë është raportuar në Kanada, që ka frymëzuar shumë njerëz.

Gjesti i rrallë i çiftit në Kanada, adoptuan të

Bëhet fjalë për Marikle Finlay dhe bashkëshorti i saj Karin Cope që vendosën të adoptojnë shoqen e tyre, Elisabeth Bigras 20 vite më e madhe se ata.

Mediat shkruajnë se çifti pasi dolën në pension, vendosën që të jetojnë në një vend bregdetar dhe me vete morën edhe shoqen e tyre.

Gjesti i rrallë i çiftit në Kanada, adoptuan të

“Elisabeth Birgas nuk ka fëmijë, dhe shumë shpejt ajo do të përfundonte në ndonjë azil për të moshuar”, u shpreh çifti.

Gjesti i rrallë i çiftit në Kanada, adoptuan të

Ata tashmë kanë krijuar një familje atipike, ku të tre së bashku kalojnë pjesën më të madhe të ditës, duke provuar eksperienca të reja dhe duke udhëtuar.

ME TE LEXUARAT