“Ka qenë diçka e fortë”, Donaldi “hap” zemrën”, flet për Bora Zemanin

Showbiz

“Ka qenë diçka e fortë”, Donaldi “hap”

Donaldi ka folur dje me Granitin për lidhjen me Bora Zemanin. Ai tha se lidhja e tyre zgjati 2 vite madje dhe bashkëjetuan, duke e bërë edhe publike.

“Ka 4-5 muaj që jemi ndarë. Po e kam dashur. Kemi qenë bashkë 2 vjet e gjysmë, kemi bashkëjetuar. Ka qenë diçka e fortë fare, por jeta bën të vetën”, ka thënë Donaldi për lidhjen me Borën.

Në anën tjetër edhe Graniti u shpreh se ka qenë në lidhje me një vajzë me të cilën ka bashkëjetuar dhe kanë qenë të pandashëm, por siç u shpreh ai raporti u konsumua dhe ndarja ishte vendimi i duhur.

 

ME TE LEXUARAT