Kryen marrëdhënie seksuale me dy vajza 14 dhe 16 vjeçe, Gjykata lë në burg dy shqiptarët

Kosovë&Rajon

Kryen marrëdhënie seksuale me dy vajza 14 dhe 16 vjeçe, Gjykata

Dy persona janë lënë në burg nga Gjykata Themelore në Ferizaj, të cilët përdhunuan dy vajza të mitura në hotel. Gjykata aprovoi kërkesën e Prokurorisë për autorët S.A dhe I.Sh., mosha e të cilëve nuk është bërë e ditur, pasi dyshohet se të dy dërguan dy të mitura në hotel dhe i përdhunuan.

Sipas mediave vendase, Gjykata vërtetoi se S.A., në datën 7 dhe 8 të këtij muaji, është futur në një hotel me një të mitur të moshës 14-vjeçare dhe e ka përdhunuar. Edhe pse vepra nuk është kryer me detyrim, ai e dinte që vajza ishte e mitur dhe konsiderohet si vepër penale e përdhunimit.

Personi tjetër, I.Sh., po në të njëjtat ditë dhe në të njëtin hotel, ka kryer marrëdhënie intime me një të mitur 16-vjeçare, edhe pse e dinte moshën e saj, dhe mbi të u ngarkua akuza e përdhunimit.

Ngjarja e rëndë u raportua dy ditë më parë nga të miturat, ndërsa policia bëri të mundur identifikimin dhe kapjen e dy personave.

ME TE LEXUARAT