Vërshimet e ujit e marrin me vete, pamjet rrëqethëse kur gruaja shpëtohet nga të rinjtë

Bota

Vërshimet e ujit e marrin me vete, pamjet rrëqethëse kur gruaja

Provinca e Kinës qendrore, Henan është goditur nga reshje të mëdha shiu dhe përmbytje.

Vërshimet e ujit e marrin me vete, pamjet rrëqethëse kur gruaja

Në Zhengzhou, një qytet me më shumë se 12 milionë njerëz të vendosur në brigjet e Lumit të Verdhë, 12 njerëz mbetën të vdekur në një përmbytje të autobusit, ndërsa më shumë se 500 njerëz u shpëtuan.

Vërshimet e ujit e marrin me vete, pamjet rrëqethëse kur gruaja

Në një video të postuar në rrjete sociale, tregon se si disa persona u bënë bashkë për të shpëtuar një grua, të cilën vërshimet e ujit e morën me vete.

Vërshimet e ujit e marrin me vete, pamjet rrëqethëse kur gruaja

Raportohet se deri tani 100 mijë njerëz janë evakuuar në provincën kineze.

ME TE LEXUARAT