Shqipëria heq karantinën për të ardhurit nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut

Aktualitet

Shqipëria heq karantinën për të ardhurit nga Greqia dhe

Shqipëria ka hequr karantinën për të ardhurit nga Greqia dhe Maqedonia e Veriut.

Karantina e detyruar 2 javore për të ardhurit nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia e vendosur nga Komiteti Teknik e Ekspertëve për shkak të shifrave shqetësuese në këto dy vende fqinje ishte në fuqi deri ditën e sotme (3 maj).

Ne perditesim...

ME TE LEXUARAT