"Fast and Furious" në rrugë, parandalohet aksidenti i rëndë, kapet shoferi me 170 km/orë

Aktualitet

"Fast and Furious" në rrugë, parandalohet aksidenti i

Policia Rrugore vijon aksionin për parandalimin e aksidenteve nga drejtues që tejkalojnë shpejtësinë e lejuar në akse rrugore.

Një 24-vjeçar nga Korça është kapur mat duke "fluturuar" në aksin rrugor Tiranë-Elbasan me 170 km/orë, i cili është ndaluar më pas nga efektivët e policisë rrugore.

Nga kontrollet me dron në autostradën Tiranë-Durrës-Tiranë dhe Tiranë -Elbasan-Tiranë, policia ka ndëshkuar 306 shoferë.

Tiran

Me 170 km/orë në rrugën interurbane kryesore Tiranë-Elbasan, radari parandalon rrezikun e përfshirjes në aksident rrugor. Mos fluturoni në rrugë, në rastin më të mirë ju pret polici dhe radari, respektoni rregullat, shpëtoni jetë.

Efektivët e Komisariatit Rajonal të Policisë Rrugore Tiranë, në funksion të parandalimit të aksidenteve rrugore me qëllim evidentimin e ndëshkimin e shkeljeve që nga analizat e ngjarjeve rrugore konsiderohen edhe si shkaqet kryesore të ndodhjes së tyre, kanë shtuar kontrollet e dedikuara për shpejtesinë mbi normat e lejuara dhe mos rregullimin e shpejtësisë, veçanërisht në qendrat e banuara.

Gjatë mesditës së sotme si rezultat i monitorimit të qarkullimit me radar në rrugët interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë dhe Tiranë -Elbasan-Tiranë janë evidentuar shpejtësi gati dyfish mbi normën e lejuar, siç ishte dhe rasti i një 24-vjeçari nga Korça, i cili u konstatua duke qarkulluar me shpejtësi 170 km/h duke rrezikuar seriozisht përfshirjen në ngjarje rrugore me pasoja për jetën.

Nga kontrollet parandaluese, vetëm përgjatë 2 javëve të para të muajit qershor, për këtë shkelje janë konstatuar dhe proceduar 306 drejtues automjetesh, ku 171 prej tyre u është pezulluar leja e drejtimit për shpejtësi mbi normat e lejuara, ndërsa 135 të tjerë janë proceduar për mosrregullim shpejtësi në qendrat e banuara nga 10.000-40.000 lekë të rinj. #UleShpejtesineShpetoJete #MbaRadhenNeTrafik #MosNxitoTeArrishFundinDramatik

ME TE LEXUARAT