Zbulohet ‘sozia’ e Trump, shfaqet duke shitur akullore në rrugë(FOTO)

Soft

Zbulohet ‘sozia’ e Trump, shfaqet duke shitur akullore në

Një person që shet akullore në rrugët e Pakistanit, është duke u quajtur “Donald Trump albin”, për shkak të ngjashmërisë së madhe me ish-presidentin amerikan.

Mediat e huaja shkruajnë, se burri me albin, është filmuar duke shitur akullore në rrugët e Sahiwal në Punjab, ndërsa njerëzit e shumtë që shijonin akulloret, çuditeshin nga ngjashmëria e tij me Trump.

Zbulohet ‘sozia’ e Trump, shfaqet duke shitur akullore në

Ndonëse zëri i burrit ndryshon dukshëm nga Donald, ndërsa sjelljet, lëvizjet e duarve dhe e trupit janë shumë të ngjashme me Trump.

Një person komentoi: “Donald Trump është zhvendosur në Pakistan”, ndërsa një tjetër tha: “Biznesi i ri i Donald Trump. Shitja e akullores.”

ME TE LEXUARAT