Zgjedhjet e 25 prillit/ Nesër mbahet mbledhja e parë e Komisionit Hetimor, ja rendi ditës

Politikë

Zgjedhjet e 25 prillit/ Nesër mbahet mbledhja e parë e Komisionit

Komisioni Hetimor do mbajë nesër mbledhjen e parë për zgjedhjet e 25 prillit. Mësohet se mbledhja do mbahet në orën 15:00, ndërsa në rend dite janë shumë pika për tu diskutuar.

Rendi i Ditës: Deklarimi i konstituimit të Komisionit Hetimor dhe prezantimi i anëtarëve të tij.

Deklarimi i qëllimit të ngritjes së Komisionit.

Përcaktimi i detyrave të Komisionit.

Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores së brendshme të funksionimit të Komisionit Hetimor.

Zgjedhja e Sekretarit të Komisionit.

Vlerësimi i të dhënave paraprake, që përbëjnë plan paraprak hetimi dhe deklarimi i hapjes së hetimit.

Përcaktimi i mbledhjes së ardhshme të Komisionit.

Gjithashtu gazetari Stafa bën me dije se Komisioni Hetimor përbëhet nga 15 anëtarë, të cilët janë:

Enkelejd Alibeaj                 Kryetar              PD

Toni Gogu            Zëvendëskryetar             PS

Klotilda Bushka anëtare                               PS

Blerina Gjylameti anëtare                            PS

Aurora Mara anëtare                                    PS

Klevis Xhoxhi anëtar                                      PS

Nasip Naço anëtar                                          PS

Petro Koçi anëtar                                            PS

Bardhyl Kollçaku anëtar                                 PS

10.Gazmend Bardhi              anëtar              PD

Oerd Bylykbashi anëtar                                  PD

Ferdinand Xhaferraj anëtar                           PD

Ervin Salianji anëtar                                         PD

Kreshnik Çollaku anëtar                                   PD

Petrit Vasili, anëtar                                     deputet i pavarur

 

Xhemal Qefalia anëtar zëvendësues                PS

Etjen Xhafaj                 anëtar zëvendësues      PS

Arbi Agalliu anëtar zëvendësues                       PD

Lindita Metaliaj anëtare zëvendësuese    PD. /BW

 

ME TE LEXUARAT