E gjatë 180 cm dhe me veshje sportive, zhduket në mënyrë të mistershme shqiptarja

Kosovë&Rajon

E gjatë 180 cm dhe me veshje sportive, zhduket në mënyrë

Burkurije Hasan Neziraj nga fshati Talinovc i Muhaxherëve të Ferizajt në Kosovë rezulton e zhdukur që prej datës 11 qershor. Për gjetjen e 46-vjeçares, Policia e Kosovës po kërkon bashkëpunimin e qytetarëve.

“Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, kërkon bashkëpunim nga qytetarët, për personin e zhdukur nga fshati Talinovc i Muhaxherëve të Ferizajt, Bukurije Hasan Neziraj, e moshës 46 vjeçe. E njëjta me datën 11.06.2021, kishte dal nga shtëpia dhe që nga ajo ditë, nuk dihet për fatin e sajë.

Ajo, ka flokë të zeza, sy të kaftë, e gjatë 1.80 cm, peshon 80 kg dhe kishte veshje sportive të zeza dhe bluzë ngjyrë vjollce.

Policia, fton qytetarët, që nëse marrin ndonjë informacion për vendndodhjen e sajë, të njoftojnë menjëherë stacionin policor më të afërt apo në 192”, thuhet në njoftimin e policisë.

ME TE LEXUARAT