24 persona të përfshirë në grup kriminal, sekuestrohen 1.7 milion euro dhe 9 automjete në Kosovë

Kosovë&Rajon

24 persona të përfshirë në grup kriminal, sekuestrohen 1.7

24 shtetas në Kosovë po hetohen për veprën penale të pjesëmarrjes ose organizmit të një grupi kriminal.

Në operacionin e koduar “Thirrjet”, Prokuroria Speciale e Kosovës ka sekuestruar 1.7 milion euro kesh, 9 mjete si dhe ka ngrirë 700 mijë euro të tjera.

Njoftimi i policisë:
Kryeprokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës, Blerim Isufaj, ka mbajtur sot takimin e radhës me ekipin e përbashkët për përzgjedhjen dhe shënjestrimin e Krimeve të Rënda ku kanë shënjestruar një (1) rast të ri të koduar si “Thirrjet”.


Prokuroria Speciale njofton se në rastin e shënjestruar si “Thirrjet”, ku janë të përfshirë njëzetekatër (24) persona për veprën penale “Pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal të organizuar” nga neni 277 lidhur me veprën penale “Mashtrimi” nga neni 323 paragrafi 4 lidhur me paragrafin 1 të KPRK-së.

Gjithashtu, nga shënjestrimi i këtij rasti janë ngrirë rreth shtatëqindmijë (700.000) euro, si dhe janë sekuestruar njëmilioneshtatëqindmijë (1.700.000) euro kesh dhe nëntë (9) vetura.

ME TE LEXUARAT