UFO në qiell? Fotot që çuditën botën

Bota

UFO në qiell? Fotot që çuditën botën

Pretendimet se dikush ka parë një UFO në qiell janë të shpeshta në të gjithë botën, por fotot e fundit çuditën të gjithë botën: Një top drite në qiell që krijonte fusha elektrike!

Të kenë vallë këtë pamje UFO-t? Fotot u shkrepën nga qytetarë që kishin ngritur kokën lart në qiellin e Arizonës. Nga qyteti Phoenix, të shumtë ishin qytetarët se kishin parë topin e dritës në qiell.

UFO në qiell? Fotot që çuditën botën

Fotot u bënë menjëherë virale në rrjetet sociale dhe më pas pati raportime edhe nga Tokio për diçka të ngjashme.

UFO në qiell? Fotot që çuditën botënUFO në qiell? Fotot që çuditën botën

E vërteta për “topin e dritës” në Phoenix doli. Bëhej fjalë për një “balonë” të veçantë, që kishte në bord instrumente matëse meteorologjike. Sa për fotot e shkrepura në Tokio, e vërteta vazhdon të mbetet mister…

UFO në qiell? Fotot që çuditën botën 

ME TE LEXUARAT