Molotov drejt Kryeministrisë, gjykata lë të lirë katër protestuesit e arrestuar

Aktualitet

Molotov drejt Kryeministrisë, gjykata lë të lirë katër

Përdorën mjete piroteknike në protestën e 20 shkurtit, gjykata vendos detyrim paraqitje për katër të arrestiarit

Kindi Toli, Andrea Malia, Bledar Kola, Ismet Stefanis, te dyshuar për shkatërrim prone, goditje për shkak të detyrës dhe përdorim të lëndëve piroteknike.

Gjykata e vlerësoi arrestimin e tyre të paligjshëm nga ana e efektivëve të policisë, dhe si e tillë ka vendosur lirimin e të gjithë protestuesve, ndaj të cilëve u vendos masa e “detyrim paraqitje”.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Të pranishëm janë edhe funksionarë të Partisë Demokratike dhe opozitës si Eduart Sharka apo Marash Logu.

ME TE LEXUARAT