Ledjana shpërthen në lot pas zënkës me Mevlanin: Nëse s'do të dalësh me mua thuaje

Showbiz

Ledjana shpërthen në lot pas zënkës me Mevlanin: Nëse
Ledjana nuk është përmbajtur në takimin me Mevlanin dhe ka shpërthyer në lot. Për këtë është justifikuar duke thënë se ndjente se Mevlani tallej ndërsa ai kërkoi që të fiken kamerat.

Ledjana shpërthen në lot pas zënkës me Mevlanin: Nëse

Mevlani: Të kam xhan moj të hëngsha zemrën.
Ledjana nis të qajë…

Ledjana: Ik, ik…. Mjaft, mos u tall.
Mevlani: Pse qan? Pse bëhesh me nerva pa lidhje kot?

Ledjana: Sa herë do dalësh me mua do nxjerrësh një gjë kot. Arritëm shpirt, tek vendi i ngjarjes. Fikni njëherë kamerat, se ndoshta s’do me dal në takim, mos të humbim kohë kot. Na thuaj ta dimë.

ME TE LEXUARAT