E vetmuar, Mbretëresha Elizabeth feston sot 95 vjetorin e lindjes

Showbiz

E vetmuar, Mbretëresha Elizabeth feston sot 95 vjetorin e lindjes

Mbretëreshë Elizabeth II feston ditën e sotme 95 vjetorin e lindjes. Por ditëlindja e saj këtë vit është ndryshe, pasi bashkëshorti i saj, Princi Filip ndërroi jetën disa ditë më parë. Traditat e përvitshme për ditëlindjen e saj nuk do të jenë këtë vit.

Mbretëresha u martua me Princ Filip para 74 vitesh, dhe i dhanë jetën 4 fëmijëve.

E vetmuar, Mbretëresha Elizabeth feston sot 95 vjetorin e lindjes

Martesa e tyre ka qenë e suksesshme për 7 dekadash.

ME TE LEXUARAT