Zgjedhjet të dielën, kjo është fleta e votimit ku demokratët do votojnë mes Harxhit, Bashës, Shehajt dhe Kadillit

Politikë

Zgjedhjet të dielën, kjo është fleta e votimit ku

Kjo është fleta e votimit për zgjedhjet për kryetarin e ri të PD që do të mbahen të dielën.

I renditur i pari në fletë është Fatbardh Kadilli, më pas vjen Edit Harxhi, Agron Shehaj dhe Lulzim Basha.

Zgjedhjet të dielën, kjo është fleta e votimit ku

ME TE LEXUARAT