Rama mbron Bashën me Gardë, reagon PD: Ja e vërteta e vendimit!

Politikë

Rama mbron Bashën me Gardë, reagon PD: Ja e vërteta e vendimit!

Partia Demokratike ka reaguar pas lajmeve që qarkulluan se qeveria ka vendosur të mbrojë kryetarin e partisë më të madhe opozitare me Gardë. Sipas PD, gjithçka bëhet për të krijuar diversion dhe se kryetari i opozitës mbrohet nga Garda që prej vitit 2007.


Reagim i Partisë Demokratike

Nëpër disa media Edi Rama ka propaganduar sot se Garda e Republikës do të mbroka Kryetarin e opozitës. Gjithçka për të hequr vëmendjen nga situata dhe për të bërë diversion.

Rama mbron Bashën me Gardë, reagon PD: Ja e vërteta e vendimit!

Të paktën që prej 2007, Garda e Republikës ruan Kryetarin e opozitës, sipas ligjit dhe vendimeve të Këshillit të Ministrave ????. Për pasojë, edhe kryetari i PD, gjatë gjithë kohës, pa asnjë ndërprerje, ka qenë nën ruajtjen e Gardës së Republikës, siç legjislacioni në fuqi ka parashikuar.

ME TE LEXUARAT