Ulen rastet në Britani, Johnson ende i shqetësuar: Shumë shpejt pritet vala e tretë e Covid-19

Bota

Ulen rastet në Britani, Johnson ende i shqetësuar: Shumë shpejt

Situata e Covid-19 në Britaninë e Madhe ka shënuar një ulje të ndjeshme të rasteve pozitive, por kryeministri në një deklaratë është shfaqur i shqetësuar. Boris Johnson në fjalën e tij i ka bërë thirrje qytetarëve të tij që të tregojnë kujdes maksimal, pasi thekson ai, pritet vala e tretë e Covid-19 në vjeshtë.

“Mbretëria e Bashkuar po regjistron “progres” në rënien e infektimeve me Covid dhe në procesin e vaksinimit, por ne nuk duhet të mashtrojmë veten  se rreziku është larguar. Për momentin nuk ka arsye që ne të ndërpresim masat për bllokimin”, u shpreh kryeministri.

ME TE LEXUARAT