“Do të hedhim në erë tri ambasada dhe Parlamentin”, telefonata që alarmoi policinë në Greqi

Bota

“Do të hedhim në erë tri ambasada dhe Parlamentin”,

Persona të panjohur kanë telefonuar televizionet vendase duke paralajmëruar se janë vendosur lëndë shpërthyese në ambasadat e SHBA-së, Egjiptit dhe Izraelit. Në të njëjtën kohë, ka pasur edhe një telefonatë për bomb në ndërtesën e Kuvendit.

Në vendngjarje janë nisur autoritetet e Sektorit për Asgjësimin e Mjeteve Shpërthyese. Sipas telefonatave, bombat do të shpërthenin në orën 11:30 .

Deri më tani, sipas informacioneve, policia nuk ka konstatuar asgjë të dyshimtë në tre ambasadat.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 

ME TE LEXUARAT