Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken papritur 11 të rinj shqiptarë (Emrat+ Foto)

Aktualitet

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Ëndrra e shqiptarëve për të shkuar në Angli po shtohet. Këta duhet të paguajnë 20 mijë euro për këtë udhëtim që nuk ka shumë siguri. Ndërkohë, duke marrë parasysh rrezikun, shumë të rinj janë nisur, pa e ditur se atje nuk i pret asnjë e mirë.

Policia britanike, në bashkëpunim me shërbimet sociale kanë bërë me dije se disa të rinj nga Shqipëria, këtë vit, janë deklaruar të zhdukur, pas kohësh që mbërritën në “Tokën e Bekuar”.

Anjez Hamza; 17 vjeç, i shpallur i humbur prej 07.09.2021 në zonën Oxfordshire.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Andi Aliaj; 16 vjeç, i shpallur i humbur prej 19.07.2021 në zonën Middlesbrough, North Yorkshire.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Elis Celkupa; 16 vjeç, i shpallur i humbur prej 09.08.2021 në zonën Croydon Londër.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Sufjan Kastrati; 17 vjec, i shpallur i humbur prej 20.08.2021 në zonën Enfield Londër.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Tahir Lala; 16 vjeç, i shpallur i humbur prej 20.09 .2021 në zonën Hove Sussex.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Denis Haliaj; 17 vjeç, i shpallur i humbur prej 15.08 .2021 në zonën Crumpsall, Manchester.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Adrian Mata; 17 vjeç, i shpallur i humbur prej 15.04 .2021 në zonën Bradford, Ëest YorkshirShkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Drilon Murtati; 16vjeç, është parë për herë të fundit më 24 janar të këtij viti në Brent dhe që atëherë nuk është parë më.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Fatos Ahmeti; 18 vjeç, u pa për herë të fundit rreth orës 10 të mëngjesit në të njëjtën ditë kur u raportua i zhdukur (e diel, 4 prill), në një adresë në Altëood Road, Maidenhead.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Altjohn Cobo; 20 vjeç, u pa për herë të fundit në zonën Christie Street të Paisley të Mërkurën, 31 Mars 2021 dhe u raportua i zhdukur.

Shkuan në Angli për një jetë të mirë, zhduken

Anxhelo Qoboj; 16 vjeç, nuk është parë që nga 1 korriku 2021.

 

ME TE LEXUARAT