Bitcoin arrin në shifra marramendëse, shkëmbehet me 63 mijë dollarë

Teknologji

Bitcoin arrin në shifra marramendëse, shkëmbehet me 63 mijë

Rekordi i ri që ka arritur kriptomonedha Bitcoin këtë të mërkurë është mbi 63 mijë dollarë.
Rritja solli një interes të madh për Bitcoin dhe për kriptomonedha të tjera.

Pavarësisht interest të lartë për të investuar në kriptomonedhë, ky treg mbetet ende skpekulativ.
Për këtë arsye ekspertët thonë se gjithëkush që hyn në këtë treg duhet të jetë i pregatitur që të humbë të gjithë investimin.

 

ME TE LEXUARAT