Sara Karaj "përçan" Meritonin dhe Ilnisën, gazetarja skena xhelozie: Si më poshtëron ashtu

Showbiz

Sara Karaj "përçan" Meritonin dhe Ilnisën, gazetarja

Hyrja e tre banorëve të rinj, duket se ka trazuar situata në shtëpi dhe një ndër to është Sara Karaj, e cila është bërë shkaku që Ilnisa dhe Meritoni të përfshihen në një debat.

Teksa kanë qenë në lavanderi, Meritoni dhe Ilnisa kanë nisur të debatojnë për faktin se Meritoni i ka ofruar Sara Karajt krevatin e Ilnisës.

Pjesë nga biseda:

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Meritoni: Për momentin thashë…

Ilnisa: Për momentin? Jo përmes krevatit tim. Pa më pyetur mua.

Meritoni: Por nuk është përmes krevatit tënd. Dje ta thashë.

Ilnisa: Se di, nuk e mbaj mend fare që më paske pyetur.

Meritoni: Të thashtë Ilnisa, Sara …

Ilnisa: Fare…

Meritoni: Po edhe nuk të pyes fare dhe çfarë?

Ilnisa: Shumë bukur. Mos pyet.

Meritoni: Çfarë po filozofon? Pse po bën kaq shumë filozofi?

Ilnisa: Unë se di, çfarë kisha për të thënë, ta thashë.

Meritoni: Çfarë shtë ai veprim që vjen aty, kur unë jam ulur?

Ilnisa: Veprim? U fikën dritat

Meritoni: U fikën dritat? Hiqe atë shtrat, hiqe atë jorgan…

Ilnisa: Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem të fle

Meritoni: Si më poshtëron ashtu tek të tjerët?

Ilnisa: Hiqe jorganin të thashë se do shtrihem, kaq.

 

ME TE LEXUARAT