Zgjedhjet në PD, mbyllet numërimi në Gjirokaster, Delvinë, Vau i Dejes, Librazhd dhe Përrenjas, fiton...

Politikë

Zgjedhjet në PD, mbyllet numërimi në Gjirokaster, Delvinë,

Është mbyllur procesi i numërimit të votave për kreun e PD-së në Gjirokaster, Delvinë, Vau i Dejes, Librazhd dhe Përrenjas. Sipas rezultateve, Basha kryeson thellë ndaj rivalëve të tij. 

Delvinë: Votues total 295.

BASHA~205

AGRON SHEHAJ~57

EDIT HARXHI~29

FATBARDH KADILLI~4

Mbyllet procesi i votimit ne pd Vau Dejes

621 votues/ 21 vota te pavlefshme

Lulzim Basha, 566 vota

Edith Harxhi. 2 vota

Fatbardh Kadilli. 5 vota

Agron Shehaj 26 vota

Mbyllet Gjirokastra:

247 vota Basha, 127 Agron shehaj,11 Kadili, 21 Harxhi. 3 te pavlefshme.

Librazhd

Lulezim Basha 545 vota

Agron Shehaj 56 vota

Fatbardh Kadili 7 vota

Edith Harxhi 4 votq

Te pavlefshme 9 vota

Prrenjas

Lulezim Basha 242 vota

Agron Shehaj 43 vota

Fatbardh Kadili 8 vota

Edith Harxhi 2 vota

ME TE LEXUARAT