Lufta mes Iranit dhe Izraelit, Ministria e Jashtme në Tiranë del me mesazh për qytetarët

Politikë

Lufta mes Iranit dhe Izraelit, Ministria e Jashtme në Tiranë del me

NJOFTIM - Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme në Facebook:

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme është në komunikim të pandërprerë me ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Izrael si edhe me të gjithë shtetasit shqiptarë, me qëndrim të përkohshëm apo të përhershëm në Izrael. 

U bëjmë thirrje të ndjekin e të zbatojnë udhëzimet e sigurisë, të bëra publike së fundmi nga autoritetet vendase. 

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Për çdo nevojë të mundshme të kontaktojnë në telefon dhe WhatsApp me numrat e kontaktit të ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Izrael:


???? +972 54-904-2813 dhe ????+972 54-480-6601

ME TE LEXUARAT