Kampusi sportiv në Durrës, Rama: Keqardhje që s'kemi hapur një shkollë të gjuhës shqipe në Manchester

Politikë

Kampusi sportiv në Durrës, Rama: Keqardhje që s'kemi hapur

Kryeministri Edi Rama mori pjesë në prezantimin e projektit të kampusit sportiv të Akademisë së Futbollit të Manchester City në Durrës.

Mes të tjerash kryeministri shprehu keqardhje që ende nuk është hapur një shkollë e gjuhës shqipe në Manchester

“Një shtysë frymëzuese për këtë projekt ka qenë Pablo, i cili është një agjent i Manchester City, është një komunitet bashkësi njerëzish ku varin këpucët e futbollit në gozhdë, ka qenë frymëzues për këtë projekt, për modelin dhe standardet që sjell që do të jenë.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 Me keqardhje që akoma nuk kemi hapur një shkollë të gjuhës shqipe në Manchester dhe akoma s’u morëm vesh me garancinë e plotë që ne njihemi afër dhe të privilegjuar me atë nder që na bëhet, këto kupa janë pjesë e një turi që Manchester bën nëpër botë”, tha Rama.

 

ME TE LEXUARAT