Gjermanët shpërthejnë në protesta kundër Izraelit (VIDEO)

Bota

Gjermanët shpërthejnë në protesta kundër Izraelit

Qindra gjermanë dolën në protestë kundër Izraelit. Në Hanover, policia ndërhyri për të shpërndarë një grumbullim prej 550 personash, për shkelje të rregullave të pandemisë.

Dy njerëz u përpoqën të digjnin flamujt izraelitë.
 
Natën e kaluar, individë të panjohur dogjën flamuj të Izraelit, duke bërë që autoritetet lokale të rrisin vëmendjen dhe mbrojtjen.
 

ME TE LEXUARAT