Çmenduri, futen në mes të lumit me makinë, 4 banorë rrezikojnë jetën në Kolonjë

Aktualitet

Çmenduri, futen në mes të lumit me makinë, 4 banorë

Katë banorë kanë rrezikuar jetën e tyre ditën e sotme në ujrat e lumit të Prodan, pasi tentuan kalojnë mes përmes ujit me automjetin e tyre për të dalë në anën tjetër të fshatit.

Makina me të cilin udhëtonin ka mbetur në mes të lumit duke rrezikuar jetën e tyre, të cilëve u erdhën në ndihmë forcat zjarrfikëse.

Mungesa e një ure në këtë fshat ka bërë që banorët të zgjedhin mënyra alternative për të kaluar lumit duke kaluar mes përmes tij.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Banorët e kanë ngritur disa herë zërin për të riparuar urën lidhëse midis dy fshatrave.

Përmbytjet gjatë vjeshtës dhe dimrit që rrezikojnë fshatin Prodan në Kolonjë, i cili është i ndërtuar buzë lumit.

Çmenduri, futen në mes të lumit me makinë, 4 banorë

ME TE LEXUARAT