Smartfonët më të mirë për selfie në 2019 testohen në një labotator, ja renditja

DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t.

Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video.

Kliko per me shume info


Për shumë blerës, kamera është një nga faktorët kryesorë kur blejnë një celular, pasi parametrat e tjerë shpesh arrihen edhe nga telefonë jo shumë të shtrenjtë.

Sipas laboratorit, këto janë 10 më të mirë të vitit 2019.

1: Samsung galaxy note 9 – 92 pikë

2: Xiaomi Mi Mix 3 – 83 pikë

3: iPhone Xs Max — 81 pikë

4: Samsung Galaxy S9 Plus – 81 pikë

5: Google Pixel 2 — 80 pikë

6: iPhone X — 74 pikë

7: Huawei Mate 20 Pro — 73 pikë

8: Samsung Galaxy S8 — 71 pikë

9 Huawei P20 Pro — 67 pikë

10 Meitu V6 — 58 pikë

loading...