Me fat dhe të veçanta, dy shenjat që i ka "bekuar" universi

Soft

Me fat dhe të veçanta, dy shenjat që i ka "bekuar"

Të gjitha shenjat e zodiakut kanë cilësi unike që i bëjnë ato me fat dhe të veçanta. Megjithatë, ata që kanë lindur me planetët sundues Jupiterin dhe Venusin mund të konsiderohen veçanërisht me fat ose të bekuar – ose, siç i quan astrologu Joshua Pingley në artikullin e tij mbi yourtango, të dashurit e universit.

“Çdo shenjë ka planetin e saj qeverisës dhe planetin e saj më të dobët. Shigjetari dhe Peshqit janë të favorizuar sepse marrin dinjitet nga Jupiteri, dobia më e madhe, dhe marrin më pak energji nga Mërkuri, i vetmi planet neutral. Nga ana e tij, Peshqit konsiderohen si një nga shenjat më të favorizuara, pasi energjinë pozitive dhe dinjitetin e tyre e fitojnë nga Venusi, i cili së bashku me Jupiterin konsiderohet astrologjikisht i dobishëm”.

Pse Peshqit janë të dashurit e universit
Më në detaje, siç shkruan astrologu, Peshqit janë të dashurit e universit, sepse janë përshtatur me të 12 drejtimet e zodiakut. Kjo i bën ata më të informuar, më të përgatitur dhe më të sjellshëm.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Afërdita ofron magji në këtë shenjë. Pra, kushdo që i përket kësaj shenje dhe për sa kohë është i pjekur, di të japë dashuri pa kushte . Shfaqja më e pastër e asaj që dashuria mund dhe duhet të jetë zakonisht mishërohet nga Venusi në shenjën e fundit të ciklit astrologjik. Është një dashuri që fal, është e duruar, e sjellshme dhe e gatshme për të sakrifikuar.

Në të njëjtën kohë, një ndikim të madh në këtë shenjë ka edhe Jupiteri, i cili i jep fatin që i nevojitet për të kapërcyer pengesat dhe vështirësitë. Besnikëria lidhet me Jupiterin dhe ngjashëm me Shigjetarin, Peshqit e lindur do të jenë mjaft optimistë kur bëhet fjalë për kapërcimin e pengesave që u paraqiten.

Në anën tjetër të kësaj vendosjeje është Virgjëresha, e sunduar nga Mërkuri, gjë që e bën të lehtë për Peshqit të kanalizojnë disa nga karakteristikat e shenjës së tyre “motër” në jetën e tyre të përditshme. Peshqit mund të bëjnë plane dhe të zhvillojnë durimin e nevojshëm për t’iu përmbajtur atyre dhe për t’u organizuar për atë që do të vijë.

Pse Shigjetarët janë të dashurit e universit
Shigjetarët , nga ana e tyre, janë pionierë dhe nuk kanë frikë të thyejnë dhe të shkojnë përtej kufijve të tyre. Ato pasqyrojnë idealet e Jupiterit, duke kërkuar vazhdimisht rritje personale. Ata përfaqësojnë aventurën, udhëtimin dhe filozofinë sepse qëllimi i tyre është të zgjerojnë, të fitojnë njohuri dhe të lidhen me sa më shumë përvoja dhe njerëz që të munden.

Një pjesë e asaj që e bën një Shigjetar të dashurin e universit është se kjo shenjë nuk e pranon humbjen. Përveç kësaj, përpara tyre është Akrepi dhe menjëherë pas Bricjapit, dy shenja këmbëngulëse dhe ambicioze të nxitura nga nevoja e tyre për sukses dhe njohje. Shigjetari ka përvetësuar këtë karakteristikë të shenjave fqinje, prandaj ata do të shohin gjithmonë përpara me shpresë dhe do të përballen me vështirësitë që u paraqiten. Ai e di se mund të kapërcejë çdo gjë sepse ka besim te universi dhe te vetja.

Jupiteri është gjithashtu i lidhur me spiritualitetin, fenë dhe filozofinë, dhe kur Shigjetari ka një sistem të fortë besimi ose parime për t’i udhëhequr ata, ai mund t’i bëjë ata të pandalshëm. Jupiteri i shtyn Shigjetarët të vazhdojnë të mësojnë edhe përtej asaj që ata vetë mund të imagjinojnë. 

ME TE LEXUARAT