Bashkëjetojnë prej kohësh, dy konkurentëve të Përputhen ju dalin të "palarat"

Showbiz

Bashkëjetojnë prej kohësh, dy konkurentëve të

Ç’nuk kemi parë e ç’nuk kemi dëgjuar për të rinjtë e emisionit Për’puthen, nga lidhjet e fshehta, shoqëritë jashtë ekranit. Por, të fshehta duket se kanë edhe konkurrentën e “Për’puthen 40+”, të cilët prisnim t’i shihnim më të përgjegjshëm në sytë e publikut shqiptar. Dy prej konkurrentëve të emisionit, Ndriçimi dhe Lindita, në fakt njihen jashtë emisionit “Për’puthen”.

Dyshja bashkëjeton prej kohësh jashtë kryeqytetit, ndërkohë që në ekran bëjnë tjetër lojë.Lindita u fut në emision me pretendimin se kishte ardhur nga Italia posaçërisht për të njohur Ndriçimin, pasi ai ishte i vetmi që e kishte tërhequr nga ekrani.

Bashkëjetojnë prej kohësh, dy konkurentëve të

Megjithatë, e vërteta qëndron ndryshe. Teksa të dy bëjnë takime me konkurrentë të tjerë, ata vazhdojnë të jetojnë me njëri-tjetin dhe vazhdojnë me skenarin e krijuar për të mos rënë në sy.Madje, për ta bërë akoma më të besueshme këtë lojë, ata janë kapur herë pas here me njëri-tjetrin, duke bërë debate të vogla që në fakt nuk i kanë prishur aspak raportet e tyre.

ME TE LEXUARAT