Mblidhet komisioni Hetimor Tims, kërkohen dëshmi me dyer të mbyllura

Politikë

Mblidhet komisioni Hetimor Tims, kërkohen dëshmi me dyer të

Ka nisur mbledhja e komisionit hteimor ‘Tims’.


Ardit Muço, ish Përgjegjës i Sektorit IT në Policinë e Shtetit kërkon dëshmi me dyer të mbyllura.

Mbrojtja e të drejtave të mia për respejtimin e jetës private, për  garnatimin e sigurisë time fizike, si dhe për shkak të informacioneve të klasifikuara

ME TE LEXUARAT