Heroike! Burri hidhet nga ura 8 metra e lartë për të shpëtuar një vajzë nga mbytja

Bota

Heroike! Burri hidhet nga ura 8 metra e lartë për të

Një vajzë 7-vjeçare ra aksidentalisht në një lumë teksa shkonte në shkollë në provincën Guangdong të Kinës jugore.


Luo Jinzhi, një banor lokal, u hodh nga një urë 8 metra e lartë për të shpëtuar vajzën që po mbytej. Kalimtarët varën litarë dhe arritën ta tërhiqnin vajzën lart.7-vjeçarja është dërguar menjëherë në spital për kontrolle mjekësore.

ME TE LEXUARAT