Fotoja e fundit e raketës kineze që i afrohet Tokës, Greqia dhe Italia në alarm

Bota

Fotoja e fundit e raketës kineze që i afrohet Tokës, Greqia dhe

Italia dhe Greqia janë venosur në alarm për shkak të frikës se ku do të bjerë raketa kineze, pasi dy vendet janë mes shteteve në zonën e rrezikut.

Sipas mediave italiane raketa kineze do të bjerë në tokë midis orës 02:30 dhe 06:45 të orëve të para të ditës së sotme.

Greqia ka bërë lëvizjet e para duke anuluar fluturimet ushtarake në mënyrë që të reduktojë sa më shumë dëmet në rast se raketa ka për trajektore territorin grek.

Imazhi shoqerues i ketij postimi regon mbeturinat e ri-hyrjes se raketes në oqeanin Paqësor (sipas NASA / ESA).

ME TE LEXUARAT