Alarmi për bllokimin e të miturit në katin e 7 të apartamentit në Fier alarmon autoritetet!

Aktualitet

Alarmi për bllokimin e të miturit në katin e 7 të

Alarmi per bllokimin e nje femije te mitur ne katin e 7-të banesës në lagjen Kastrioti në Fier alarmoi autoritetet.

Zjarrfikës dhe policia ndërhynë për hapjen e derës së banesës.

Ndërsa është dashur ndërhyrja me shkallë emergjence që një prej zjarrfikëse të hynte në banesë për ballkonit.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Por, pasi u kontrolluan te gjitha ambientet, rezultoi se fëmija nuk ishte në banesë, ndërsa gjatë ndërhyrjes nuk pati probleme.

ME TE LEXUARAT