Këto janë makinat e policisë më të mira në botë…

Kliko per me shume info

Një listë gjithëpërfshirëse e makinave të policëve më të mrekullueshme në botë, nga Lambosi në Caparos është përgatitur nga TopGear.

Në këtë listë bëjnë pjesë makinat e njësiteve policore evropiane, kryesisht nga Gjermania dhe Italia.

Kliko per me shume info

Këto automjete iu ndihmojnë policëve të arrijnë të kapin hajdutët më lehtë, falë teknologjive të ndryshme të integruara në to.

Sidoqoftë, t’i ndjekim fotografitë e tyre.

v


loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here