Schumacher në mëshirë të fatit, bashkëshortja e tij shet 6.5 milionë dollarë rezidencën e tyre

Showbiz

Schumacher në mëshirë të fatit, bashkëshortja e tij

Ka dalë në treg për 6.5 milionë euro, shtëpia luksoze në brigjet e liqenit të Gjenevës në Zvicër, e Michael Schumacher. Mediat ndërkombëtare shkruajnë se bashkëshortja e tij ka marrë vendimin që të shesë shtëpinë prej 20,000 metrash katrorë.

Prej vitesh, Michael është në gjendje kome dhe jeta e tyre ka ndryshuar komplet që nga ajo ditë.

Schumacher në mëshirë të fatit, bashkëshortja e tij

“Pasi Schumachers u zhvendos, shtëpia mbeti e pabanuar. Disa herë, rojet e shtëpisë dhe truprojat e tyre qëndruan atje. Kuajt e Corinna Schumacher gjithashtu kullosnin në një vend prej dy hektarësh, kohë më parë”, shkruajnë mediat gjermane.

Schumacher në mëshirë të fatit, bashkëshortja e tij

Schumacher është një nga legjendat e F1 që ka fituar shtatë tituj botërorë. Heroi gjerman fitoi gjithsej 91 gara për një periudhë që zgjati 21 vjet, me një pushim midis 2006 dhe 2010.

ME TE LEXUARAT