“Pse më çon në gropë, a je në terezi? Më ke therur”, Romeo i kthehet ashpër Heidit: Nuk ke...

Showbiz

“Pse më çon në gropë, a je në terezi? Më

Një diskutim i ashpër është bërë këtë mbrëmje mes Heidit dhe Romeos.

Heidi: Unë jam një njeri i ftohtë por nëse ka një rob që ka vërtetë ndikim je ti, kështu që.

Unë jam lëkund dhe jam çorodit që tek pjesa tek ty, e kam humb qartësinë vetëm se kisha siguri, unë nuk kam asnjë lloj problemi me asnjë, s’reagoj fare, as më prek asgjë ca thonë të tjerët.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Romeo: Pse Mua s’më prekin gjërat e tua? Nuk më prekin mua veprimet e tua? Pse më çon në gropë, a je në terezi? Ça vë në diskutim ti?

Heidi: Ça po vë në diskutim?

Romeo: Nëse ka një gjë që më ka çorodit është kjo e jotja, më ka çuar gropë, më ka therr.

Heidi: Unë të kam ther ty?

Romeo: Po m. Ça vë në diskutim?

Romeo: Mos bëj lojëra fjalësh.

Heidi: Kapu me veprimet e mia që kanë qenë kundër teje, të kam lënë në betejë.

Romeo: Për çfarë ndodhi e gjithë kjo?

Heidi: Për fajin tim, nuk është për fajin tim gjithsesi, dhe nuk e di pse, nuk ke vlerësu asgjë tjetër dhe unë dal sikur s’kam bërë asgjë për ty.

Romeo: E ke gabim, s’kam bërë këtë.

ME TE LEXUARAT