Degradon sherri mes Julit dhe Eglës: I thua gocave “hajde ma…në banjo”! Je i zhveshur

Showbiz

Degradon sherri mes Julit dhe Eglës: I thua gocave “hajde

Një sherr ka ndodhur mes Julit dhe Egëls, ku e kanë akuzuar njëri-tjetrin për perversitet dhe për mungesë edukate.

Juli i thotë Eglës se bën batuta perverse dhe pornografike, ndërsa Egla e akuzon se kërkon gocave gjëra të pahijshme. Madje ajo i thotë se “Shkodra lind vetëm qytetarë, por me Julin është bërë një përjashtim, ku është i zhveshur nga çdo gjë”.

Juli: Ti bën batuta perverse dhe pornografike dhe kërkon të tregosh edukatën ti.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Egla: Thuaji femrave “hajde ma mbaj në banjo”, ku je ti! Dhe jam unë perverse. Je ti ai, thuaji femrave hajde ma mbaj në banjo.

Juli: Ik o Egla ik!

Egla: Trego burrëri me gratë ti. Ytt! Unë kujtova se Shkodra lind qytetarë, por ti qenke i zhveshur nga çdo gjë. Shkodra lind qytetarë.

Juli: Ti vetëm nga votat e Shkodrës del jashtë.

Egla: Shkodra shikon! Shkodra lind vetëm qytetarë, t’i je i zhveshur nga kjo gjë.

Juli: O tash po e sheh ti Shkodrën! Ata të dëgjojnë duke folur dhe vjellin në kor. Ik o Egla ik, ti kërkon të sillem me edukatë, kur bën batuta perverse. Ke mangësira jashtë.

ME TE LEXUARAT