Zgjedhjet, Berisha: Negociata për koalicion opozitar në 4 bashki

Politikë

Zgjedhjet, Berisha: Negociata për koalicion opozitar në 4 bashki

Kater bashki jane objekt negociatash brenda kampit opozitar ne lidhje me perfaqesimin e kandidateve.

- Berisha: Janë tre degë të tjera, përveç Malësisë së Madhe, që janë në diskutim për koalicion me aleatët

Ju garantoj një gjë, kryesia e PD dhe kryetari i saj, në mënyrë absolute dhe kategorike nuk kanë ndikuar te asnjë kandidat që ka paraqitur kërkesën që ai të tërhiqet nga gara.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Kjo është absolute. Ka një garë që nuk po zhvillohet, por do zhvillohet në të ardhmen. Por ajo nuk e errëson madhështinë e këtij procesi.

Janë tre degë të tjera, përveç Malësisë së Madhe, që janë në diskutim për koalicion me aleatët. Ky është realiteti.

Në Malësinë e Madhe kishte kandidatë, por kishte disa probleme për të cilat është shtyrë gara.

ME TE LEXUARAT