Kurti: Ditë e madhe për Kosovën, një hap me afër anëtarësimit të plotë në KiE

Kosovë&Rajon

Kurti: Ditë e madhe për Kosovën, një hap me afër

Asambleja Parlamentare ka votuar PRO që Kosova të avancojë edhe më tej drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës,

Pas kësaj ka reaguar kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Kryeministri i Kosovës ka thënë se kjo është një ditë e madhe për Kosovën.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

“Një ditë e madhe për Kosovën, vota në favor të aplikimit tonë për t’u bashkuar me Këshillin e Evropës”.

“Ky është një miratim kumbues i rekordit të shtetit tonë për të drejtat e njeriut, demokracinë dhe sundimin e ligjit, duke e sjellë Republikën e Kosovës një hap më afër anëtarësimit të plotë”, ka thënë Kurti.

ME TE LEXUARAT